Lugnt

Har precis kommit hem från en promenad med lille Bruce. Hunden är helt galen i snö. Det hoppas, skuttas och så dyker han ner i en stor snöhög. Roliga dem små liven.
 
Idag vet jag inte rikigt vad som händer. Blir ganska lugnt. Vattna blommor och laga middag.
Nae fy vilket tråkigt inlägg. Återkommer när något kul händer (:
 
Lägger upp en bild på mig och Brucester när vi sover <3
 
 

Vad händer ?

Well, hej bloggen som jag alltid lyckas glömma bort HELA tiden. Nu skriver jag i ren tro om att någon tänker "varför skriver inte Eika något mer i sin blogg? " och så skriver jag ju såklart för att jag just kom ihåg att jag har en blogg.

Vad händer i mitt liv då? Är jag gravid? Har jag gift mig? Vunnit på lotto? Gått ner 48,3 kg? Naee, inget av det där. Jag har bara flyttat till en större lägenhet. En 2a på 62 kvadrat. Fint ska det va! Otroligt skönt att ha en lägenhet med ett kök som man kan vända sig om i utan att nudda väggarna.

Så mjaa, inte mycket som hänt i mitt liv. Ibland är jag rädd för att jag ska bli som hon Tabita. Ni vet den kärringen som Mia Skäringer spelar? Ha 3 barn med 3 olika pappor. Tatuera folk hemma i min lägenhet samtidigt som jag kjedjeröker vid fläkten. Ja, i värsta fall så får väll det bli så. Men fram tills dess har jag drömmar som jag ska försöka uppfylla. Är så mycket som är på gång i mitt lilla huvud.  Får se när jag vill, vågar och kan ta tag i det där (:


RSS 2.0