Hellu!

 Gick nyss in i en vägg för att jag är för trött för att orka bry mig om vart jag går någonstans med jag måste ju in här och skriva...tydligen ;) 
 
I flera dagar nu har jag fått gosa med en liten bebis, Alvin som nästan är 1 månad gammal och så har jag busat med Oliver som är snart 2 år. Nu är jag bebissjuk, så att säga. Varenda cell i min kropp skriker efter en bebis. Man tycker att jag borde bli lite "skrämd" när man hör en liten skrika så mkt för den har kolik men nejdå! Har sedan liten längtat efter att få bli mamma.  Hur som helst, det får vänta en stund till innan jag får vräka i mig mat, kräkas, få ömma bröst, amma och allt annat kul. Har en fluffig liten sak på 4 ben som får vara min bebis:) 
 
Vad har hänt mer då?
Oliver har lärt mig att prata norska. Edderkopp är spindel.
Jag har fått ett nytt namn "ita". 
Kräks en bebis mjölk så kan man hålla bebisen över mattan för mattan är ju redan vit ändå.
Jag är tydligen duktig på att ge onda blickar. Bra att veta.
Whiskey är fortfarande äckligt. 
 
 
 
Ja det var väll det mesta. 
Nu äre natta! Köss!
 
 
 

Sömn?

Sova. Vad är det? Är det något man kan äta?
Hatar när man har sånna nätter när man bara tänker och tänker. Jag kanske har ett ganska litet huvud men det får plats många tankar i det. Vad jag tänker på ska jag inte skriva här. Då snurrar jag in mig själv i min hjärna ännu mer. 
 
 
Igår hände en kul grej! Det ringde på dörren och där stod en kille som sa " hallå tjejen" på världens charmigaste göteborska. Åhh jag är så svag för den dialekten. Det är en av mina svagheter. Sen så är det ju det, vad är det som kommer från Göteborg som inte är bra? Kolla bara på Anton Hysén, Frölunda, Liseberg, jaaa listan är lång. hur som helst, vart var jag? Jo! Han sa att han kom från säkra hem och jag tyckte han sa " jag kommer för att säkra ditt hem"  Jag fick se id och han kom in. Då börjar killen snacka försäljningssnack med mig. Här trodde jag att en charmig kille kom in för att kolla brandvarnaren men nej! Han började snacka om att sälja brandfiltar och brandsläckare och allt jag kunde tänka på var hur lätt en göteborgare kan få ordet "brandfilt" att låta sexigt. Jag fick fram några "mhhm" och "ahaaa" innan jag snällt sa att jag skulle tänka på det. Han sa att han skulle komma tillbaka men det gjorde han inte. Tur var väll kanske det för annars hade jag väll suttit här med en brandfilt och en brandsläckare som en del utav inredningen. Okej, det är säkert bra med sånt men dyrt var det. Sen var han ju inte så jäävla snygg, Bara snacket. 
 
 
Jaaja, imorgon, eller ja senare idag ska jag iväg till B-fors på valpträff. Ska träffa Bruces pappa och hans syskon. Ska bli intressant och se hur det går och hur dem andra hundarna ser ut. Massa voffsingar. Mys! 
 
 
Är du nöjd nu Caroline Nilsson? Nu har jag skrivit i min blogg ;P 
 
 
Köss!
 
 
 
Bruce när han var 4 månader 
 

RSS 2.0