Jobba jobba jobba

Blir ett inlägg och ett kort sådant skulle jag tro nu.  Ska lägga mig snart. Blir visst lite jobb imorgon på morgonen för mig. Pengar pengar. Inte långa stunden jag ska jobba men lite timmar här och där blir många timmar i slutändan. Alltid något. Är bara glad över att jag har ett jobb som jag trivs med. Jag känner att jag har gjort något bra när jag jag slutat och går hem. Fick beröm för någon dag sen också. Man kunde lita på mig och jag ställde alltid upp när det behövdes. Jag gjorde ett mycket bra jobb tydligen och det är aldrig fel att höra. Självförtroendet stiger högt upp i skyn då och det behövs lite då och då.


Nej nu får jag försöka krypa ner i sängen. Bruce sitter och skäller på mig. Han har redan glömt bort vem det är som sitter i soffan med datorn i mörkret. Kanske kryper ner i soffan hellre. Har kommit på att jag sover bättre i soffan. Mer trångt. Tycker om att knö. Och så har jag ingen Lennie som snarkar mig i örat. Ska det behöva bli så? Vi har inte ens varit tillsammans i ett år och jag börjar redan sova på soffan. Det är ju inte ens jag som ska göra det. Mannen ska sova på soffan om han snarkar! 


Natti och Köss !  Psst! Blev visst ett långt inlägg ändå. Tjata är jag bra på ;)




Och som btw så saknar jag min Caro fruktansvärt mkt. Hittade en bild på oss. Jag var 16 och Carro var 17 tror jag. Lilla Julia är med också. Tremänningar is the shieet ;)

Ska det vara så svårt?

Ska det vara så svårt för mig att sova? Jag har ju tusentals med tankar som åker runt i huvudet på mig nu. Så är det nästan varje natt. Jag tänker för mycket. Det säger folk som känner mig också. " Du tänker för mkt ika. Du ska alltid övertänka allt. Sluta tänkt så mkt på allt" Det stämmer. Alltid tankar som " Men tänkt om...? Hur blir det då? Men vad gör jag om det händer? Ska jag göra så kanske? Vad tror folk om mig då?" Ungefär så fast mer komplicerat. Så ser det ut i mitt huvud. Tänker nog för mkt om vad folk omkring mig tycker och tänker. Det ska man inte, jag vet det. Men jag gör det ändå. Jag säger till folk att dem inte ska göra det och så gör jag det själv. Bra där!



Som man säger här " de e nö fel som e gale här"  ;P Jag blev som jag är när jag inte vart som jag skulle. Så är det med det!


Köss!

Lennies dolda talanger.

Satt och lyssnade på denna låt nyss och när hon vid 2:03 sjunger så tar sjunger Lennie med och det låter skitbra. Ljust sjöng han också. Tänkte att det var bara ren "tur" så jag tog tillbaka till samma ställe och han gör samma sak igen! Hur ljust som helst. Släng dig i väggen Sheryl Crow ;P Min pojkvän har dolda talanger. Jag skulle ju kunna tjäna pengar på honom och så säger han inget! Skämmes tammefan! ;)










Äventyr i Årjäng

Varit ute på vift med svärmor. Hon ringde och fråga om jag ville med till årjäng och jag svarade "mjaa kan jag väll". Åh jag måste ju vara en dröm att ha som svärdotter. Nej! Nu skoja jag och överdrev lite. Hon skulle en sväng till tandläkaren. Så jag satt där och kollade på folk i vita kläder med munskydd. Uhhhääh! Lyssnade mest på 2 gubbar som satt och pratade. Gulliga samtal dem har. " Nej det fanns fan inga bävrar när jag växte upp. Det har dem skaffat i sverige på senare tid. Men uttrar hade vi! Ja jävlar, fina djur det. Annat än bäver!" Är det så det blir när jag blir 70? Jag och en vän (förmodligen du Caro) sitter och pratar om vargen som ökade i antal när vi var yngre. Fint de! Hur som helts, tandläkaren var vi hos och sen åkte vi till ÖoB. Jag önskar faktiskt det kunde komma en glad kille fram till mig och dra sånna bra/dåliga skämt till mig. Jag har ju så dålig humor så jag sitter seriöst och skrattar till ÖoB reklamen. PET flaska! Det är ju kul. Men nej ingen sån kille kom fram till mig. Istället backade jag in i en som jobbade där och sen köpte jag glödlampor. 15 kronor. Det var ju billigt.


Nu kom gubben hem så nu ska jag väll vara lite kärleksfull mot honom. " Hur har det varit på jobbet" osv. ;P
Ska även få beröm för hur bra jag är på att koka makaroner.
Köss!


Jaha ja, godmorgon!

Klockan här ringde 06:00 och då var det dags att gå upp. Mja, jag skulle inte upp men så blev det ändå för hunden ville visst ut. Jag gick inte ut i mina pyjamasbyxor denna gången. Gjorde det sent på kvällen för någon dag sen och mötte grannen. Tror han ville skratta men han tittade på mig istället som en idiot. Det kändes ju mycket bättre. Så det går till i töcksfors. Idag är jag ledig. Det blir nog att städa tror jag. Det behövs en hel del. Det och vika tvätt. Dretkul! Är det något jag avskyr så är det att vika tvätt. Uscha. Ja det blir alltså städa, vika tvätt och långpromenad med hunden får jag ju inte glömma. Den är viktig. Kanske ska baka. Folk säger att jag bakar mycket. Jaaa, jag har tråkigt. Kanske ska börja sy eller sticka. Lite mer nyttigt. Garn är ju inte lika gott som en bulle kanske. Nej, nu blir det att mysa i sängen och kolla rix morron zoo. Köss!

In sleep

Har jag sovit inatt ? Nej det tror jag inte! Lennie har nästan snarkat sönder mina öron. Jag har nu efter det konstaterat att jag måste skaffa sånna öronproppar. Får kila ner till apoteket sen kanske och köpa det. Mjaa, idag ska jag jobba en liten stund nu på morgonen. Egentligen är det ju min lediga vecka men ibland måste jag ju vara lite snäll. Sitter och kollar på rix morron zoo nu. Hörde nyss "arga snickaren" säga : " men bara gå lös och häv ur dig allt. Få ur dig allt". Tror han menade att man ska häva ur sig allt man har på hjärtat till sin partner. Tror han menade något sånt. Jag tolkar det så. Jag håller med. Jag kan ärligt säga att stackars Lennie får minsann höra när jag är arg. Nu är jag inte lika illa som jag var förr. Förr kunde jag bara stå och vråla åt folk jag var minsta lilla arg på men nu försöket jag behärska mig. Har väll inte någon i mitt liv nu heller som gör att jag blir så förbannad. Men ibland måste man bara få ur sig allt. När man väl gör det så gör inte som jag. Jag skriker nästan ut allt för jag har gått och tänkt på det så länge. Vet att det inte slutar bra men så blir det bara. Jag är lite gulligt störd. Neeeej, nu ska jag göra mig iordning för jobb. Köss

Eller ?

Har man en blogg måste man ju skriv i den. Eller ? Jo så är det nog. Jag är ju fruktansvärt dålig på det. Inte för att jag tror någon läser men lite skönt att bara få häva ur sig lite. Jag har ju gått och blivit 22 år. Jag som hade världens ångest när jag fyllde 20. Men nu gick det helt okej. Tack vare alla människor som var omkring mig och gjorde det till en väldigt bra dag. Tack :) Det är lite obehagligt ändå.22 år. Med risk för att låta som en kärringen men tiden går ju sjukt fort. Jaja, jag får spinna vidare på dem tankarna i huvudet istället för här. Ska hoppa in i duschen nu och sen kanske en sväng till svärmor och svärfar. Tyckte Lennie pratade på att han ville tvätta. Får ju inte tvätta i vår tvättstuga idag eftersom det är en röd dag. Lite smått löjligt om ni frågar mig. Tror inte Jesus skulle ha något emot om jag tvättar lite sockar. Hellre det än att gå barfota. Eller ? Tataa och köss!

RSS 2.0