Vänner <3

Jag känner mig helt bläääh...men det kan vi återkomma till sen ;P


I helgen så var jag ute en sväng. Det var väll helt okej men det kunde varit roligare. Utelivet i töcksfors är väll inte så jävla rockigt kanske. Då är ju Åmål rena stockholm jämnfört med töcksfors. Tycker det är så kul/fult att killar här ställer sig mitt framför ansiktet på en och kollar in en. "Nej här är vi så desperata så vi har inget att dölja. Stå bara still så kan vi kolla efter om vi kan tänka oss att ligga med er eller inte!" Jaha?!? Men tänk om jag inte vill att du ska stirra på mig då? Tänk om jag bara vill överleva? Nej men helt seriöst, vem gör så? Det funkar ju inte. Eller? Usch! Kanske ska starta en kurs i hur man raggar rätt. "Ragga rätt". Skulle fan behövas.



Nu till mitt bläääh...

Jag saknar vänner. Jag är så kräsen när jag ska skaffa vänner. Sen är jag ju sjuk i huvudet också så alla vill väll inte vara med mig. Jag saknar mina vänner i Åmål. Jag är inte bäst på att höra av mig till alla. Jag suger på det, jag vet. Har aldrig varit bra på det faktiskt. Förlåt <3 Jag saknar er. Ingen nämnd, ingen glömd ;P


Och förlåt till älskade Caro!
jag vet att jag är dålig på att höra av mig! Jag är svinig rent ut sagt. Men jag hoppas du vet att jag ändå alltid finns där för dig. Oavsett vad! Du är och kommer alltid vara min bästa vän. Utan dig är mitt liv helt tomt och meningslöst. Det finns dagar då jag saknar dig så mycket så det kommer en tår eller två. Eller kanske 273636st.
Det finns ingen som känner mig så bra som du och det kommer aldrig finnas någon som kommer göra det heller.


Med detta villl jag säga: ta hand om era vänner för fan! Jag vet att jag har varit sjukt dålig på det men! jag lovar att jag ska bli bättre. Försumma dem inte för vänner är det enda ni har när allt skiter sig.







Weihooo!

Nu är det så att jag är sjukt otroligt glad! Jag sökte jobb på Bubbleroom för ett tag sen. Bubbleroom outlet ska öppna här i töcksfors. 25 av 280 st gick vidare till intervju. Jag gick dit helt nervös men ändå med "jävlarannamma" i mig. Jag skulle klara detta. Han jag pratade med, kimmie, var hur trevligt som helst. Han gjorde det verkligen lätt för en att slappna av och det är väll drömmen när man går på en intervju. Han bestämde sig då för att han ville att jag skulle komma tillbaka och förbereda för öppningen av butiken. Nu idag fick jag reda på att det var bara 14 st av oss 25 som fick vara med och göra detta. Jag är en utav dem 14! 280 stycken ifrån början blev 14. Sååå jaa, jag är väldigt glad och mitt självförtoende steg högt! Jag kan jag också! 

Nästa vecka ska jag verkligen göra mitt absolut bästa för att få vara kvar. Blir långa dagar, 08:00-19:00 men va fan, detta klarar ju jag :)



Idag ska jag handla lite. Ledig hela denna veckan och det är riktigt skönt.
Nu ska jag göra mig snygg. Försöka iallafall ;)


ha det gött!!



Helgen som varit

var ett tag sen jag skrev. Så kan det gå.

I helgen som varit så har jag gjort lite olika saker. Lite kul med en helg där man inte sitter inne och ugglar.
I fredags åkte vi en sväng till Årjäng och kollade lite. Då fick jag upp ögonen för vad åren går fort. Yes, nu blir det varning för kärringtjöt men jag är 22 och inte 15. När ska jag verkligen komma ihåg det? Jag blev helt chockad när "små barn" var ute med öl i handen och festade. Det fick mig att utbrista " men gå och lägg er!" Men så är det. Jag var ju ute själv när jag var 15. Jag var en av dem. Jag har bara lite svårt att greppa att jag inte är det längre. I mina ögon är dem små nu. Jaja. Usch, spola tillbaka tiden kanske lite? 

Igår så var jag och Lennie hos Tomas och Sofia. Jag och Sofia ville se på Paranormal activity 3. Sagt och gjort! 
Fy faaaan, fy faaaan säger jag bara! Varför utsätter jag mig själv för sånt? Det är ju helt äckligt sjukt! Jag satt där med tårar i ögonen. Men ändå var inte denna så farlig som dem två första filmerna. Men ändå var den förjävlig.
Jag satt där och kikade mellan fingrarna och Sofia gömde sig bakom en tröja. Men jadå! Vi skulle absolut se filmen.
Nu kommer jag gå på helspänn och tro att minsta lilla ljud är en demon eller andar. Töntigt men sant. Jag är så lättpåverkad när det gäller sånt.

Idaaaag vet jag inte det blir. Jag ska kanske fiska. Yes, så häftig är jag. Bingolotto får vi inte glömma heller!
Herregud...vad händer med mig? Spola tillbaka tack!


Tata!


Ibland har jag mina "ljusa" stunder.


RSS 2.0